,

Andalusisk Vandmelon Gazpacho


 

Andalusisk vandmelon gazpacho
Forb. tid
15 mins
 

Super lækker sommer ret.

God som let og frisk forret eller frokost. 

Jeg fik denne opskrift af en super dygtig spansk kok (Nacho), da jeg deltog på et meditationsretreat i Malaga tilbage 2013. Jeg kendte til den klassiske spanske gazspaco, men ikke til vandmelon-versionen, som viste sig at være helt fantastisk på en varm sommerdag. Prøv den, du vil ikke fortryde.

Ret: Forret, gazpacho, sommerret, Suppe
Køkken: spansk
Antal: 4 personer
Forfatter: Opskrift af Andalusisk kok Nacho - skrevet af Line Pihl
Ingredienser
Gazpacho
  • 6 solmodne tomater
  • 1/2 rød peber
  • 1 agurk
  • 2 fed hvidløg
  • 1 kg moden og sød vandmelon uden kerner og skræl
  • 2 tsk extra jomfru olivenolie
  • 2 tsk æblecidereddike
  • Salt og vand til at smage til
Sådan gør du
Sådan laves den
  1. Skær tomater, vandmelon og rød peber i grove tern og placer dem i din blender.

    Tilføj hvidløg

    Skræl agurk og skær enderne af. Skær i stykker og tilføj.

    Blend alle ingredienserne og tilføj eventuelt en lille smule vand.

    Når det er godt blendet, tilsættes salt, olivenolie og eddike.

Serveres med
  1. Steg f.eks. lidt daggammelt brød på panden med hvidløg, olivenolie og frisk timian og servér til suppen


0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *