,

ANMELDELSE AF BOOST FORLØB


Q&A med Sophie Teilmann, der netop har aflsuttet boost forløbet på Bali, januar 2018

Hvad synes du om smagen af hhv. morgen/aftenteen?

Jeg synes, at morgen matcha teen smager overraskende godt i en kold version. Førhen har jeg kun drukket matcha varm, og den kan godt være en smule bitter når den drikkes varm. aftenteen er mild og perfekt som en varm te inden sengetid.

Hvordan synes du det gik med at følge forløber?

Mht. aftenteen så var jeg lidt skeptisk i forhold til om jeg ville få den drukket hver aften. Men den har faktisk skabt en rutine for mig, hvor jeg har opdaget at det for mig er dejligt med noget varmt at drikke inden jeg skal sove. Derfor er jeg blevet ved med at drikke en lignende te hver aften.

Kunne du mærke nogen forskel undervejs og kan du mærke en forskel nu, her ved slutningen af din teatox?

Jeg kunne under boost programmet mærke en markant forskel i forhold til mit energiniveau om morgenen. Jeg drak morgenteen lige inden yoga eller surf fremfor min normale kop kaffe. Den oplevelse jeg havde var en følelse af at være frisk hurtigere end jeg plejer.

Har du nogle gode tricks til indtagelsen?

Et godt trick er at have en tom flaske halvliters flaske til morgenteen. Det jeg gjorde var først at komme matcha pulveret i flasken, derefter fyldte jeg flasken halvt op med koldt vand (eller mere vand hvis man synes den bliver for stærk). Shake den til pulveret er opløst i vandet, og drik. Når man har den i en flaske kan den nemt tages med på farten.

Vil du prøve det igen?

Ja, det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg prøver MAMA-MATCHA’s boost program

MAMA-MATCHA boost program kan købes lige her

 


0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *