, ,

Kokosflødeskum


 

Kokosflødeskum
Forb. tid
30 mins
Tilb. tid
5 mins
Samlet tid
10 mins
 

Til kager, varm kakao og alt andet du plejer at bruge traditionel flødeskum til.

Ret: Dessert, Tilbehør
Antal: 4 personer
Ingredienser
  • 1 ds Økologisk kokosmælk
Sådan gør du
  1. Vælg en økologisk kokosmælk i høj kvalitet. Kokosmælken skal være skilt i 2, med vand i bunden og hård kokosmælk på toppen. Det er den bedste kvalitet der findes. Prøv at ryste dåsen. Hvis du kan høre indholdet skvulpe, så er den ikke skilt. Læs bag på. Der må ikke være guargum i kokosmælken - fortykningsmiddel er ok.  Jeg plejer at bruge den økologiske fra Irma eller den fra änglamark (hos COOP).

  2. Sådan gør du:

    Læg kokosmælken i køleskabet i ca. 1 time eller i fryseren i 30 min. Skrab den hårde del af kokosmælk ned i en kold skål og sørg for at få så lidt af kokosvandet med som muligt. Pisk det med en elpisker og så er skummet faktisk klar til brug.


0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *