MANUVISION KROPSBEHANDLING


Hvordan foregår en Manuvision kropsbehandling?

Gennem min egen oplevelse har jeg været dybt fascineret af de holistiske behandlingsformer, og ønsket at mestre det håndværk og den indføling til andre mennesker som min behandler kunne.

I kropsterapien ser jeg som behandler på det hele menneske i min klient. Udgangspunktet for behandlingen er at stille det lille spørgsmål ”hvordan har du det?”. Jeg tuner mig ind på personen og livet bag, og derigennem arbejder vi sammen for at kommen dybt ned i kroppen – løsne op for nye og gamle spændinger, slippe vejrtrækningen og finde en indre ro. Det holistiske i behandlingen er netop fokuseret på hele personen. Ikke på skaden, eller hvor du har ondt. Men også hvordan du har det i livet.

Kropsterapi består af pulserende massage, akupressur, zoneterapi, organmassage og vejrtrækningsarbejde samt let ledfrigørelse. Kroppen får flow, og ilt og næring kommer ordentligt rundt i kroppen igen.

 

En behandling kan afhjælpe mod:

  • Nakke- og rygsmerter
  • Hovedpine
  • Stress og udbrændthed
  • Traumer
  • Sportsskader
  • Øm krop

Læs mere om behandlingsmetoden og uddannelsen her http://www.manuvision.dk

Testimonial

”We all got an hour-long treatment by Julie Dalbøl from Bodyliving (At the Mallorca retreat sept. 2017). The treatment is nothing like anything I have ever experienced before – and I have had quite a few treatments, being a physiotherapist. I do not think I have ever connected to my body the way I did during this session, it was very surprising to me, but in a very good and enlightening way. Julie is such a peaceful human being and I instantly felt comfortable in the room with her. ”

– Cecilie Vester / Rejseblogger – Panda And A Passport


0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *