Vekommen til

Vi er rigtig glade for, at du har fundet vej til vores univers!

Det er et privilegie, at få lov til at formidle det vi brænder for. Her kan du tage pause fra din hverdag. Uanset om du læser med på bloggen, prøver en opskrift i køkkenet, tager med på en rejse eller booker en plads på et af vores hold eller kurser.

RETREATS

På vores retreats får du et boost af energi til din hverdag med soulfulde aktiviteter, superfood, samvær med gode mennesker, samt tid til fordybelse og alenetid.

SOUL & SUPERFOOD

Vores mission er, at inspirere til en grønnere livsstil. Mad skal være smagsrigt, farverigt, indbydende, tilfredstillende og mættende. Det handler om kulinariske oplevelser og at få nogle gode retter og vaner inkorporeret i hverdagen. På vores retreats og kurser serverer vi  velsmagende plantebaserede og vegetariske retter og vi vil løbende tilbyde madlavningskurser, der giver inspiration til nye retter med næring, nydelse og velsmag.

KROP & SJÆL

Det handler ikke om skrappe kure og quickfixes.

My Era består af en gruppe kvinder med en fælles passion for “mig tid” – my era arbejder ud fra en filosofi om at yoga, kropsterapi, meditation, nydelsesmad og leg (f.eks. Stand Up Paddling) er for alle og kan gavne alle, uanset forudsætninger, alder og køn. “Din æra” er din tid til at fordybe dig i soul-fulde aktiviteter, der giver fokus, bevidsthed og overskud til dit private og professionelle liv og til dine nærmeste.

MY ERA ER DIN ÆRA

Det er er alt dette og meget mere my era handler om.

At tage sig tid til at mærke efter. At fordybe sig i nye ting og måske endda nye vaner. Her er der projekt-fri zone, uanset om intentionen er, at udvide din horisont i forhold til madlavning, om du vil begynde at meditere, netværke til vores events og rejser eller måske forbedre dig på surfboardet eller yogamåtten.

TEAM

Line Pihl

Line Pihl

Stifter af My Era

Konceptudvikler, madpassionist og SUP surf instruktør

Julie Dalbøl

Julie Dalbøl

Samarbejdsparter

Manuvision kropsterapeut, Manuvisiontræner & konceptudvikler

Marijke Reed

Marijke Reed

Partner i My Era

Yogaunderviser, Ayurveda massage behandler & yogabrunch organisator

CPH SUP Tours

CPH SUP Tours

Samarbejdspartner: Narayana & Julie Monfleur

Stand Up Paddle Events & Surfrejser

BERING REJSER

BERING REJSER

Samarbejdspartner

Rejsegaranti og udbyder af vores rejser.