VELKOMMEN TIL

Vi er glade for, at du har fundet vej til vores univers!

Det er et privilege, at få lov til at formidle og videregive det vi brænder for. Hos My Era kan du tage en pause fra din hverdag. Uanset om du læser med på bloggen, prøver en opskrift i køkkenet, tager med på en rejse eller booker en plads på et af vores events.

RETREATS

På vores retreats får du et boost af energi til din hverdag med superfoods, yoga, afslapning og  samvær med gode mennesker.

SUPERFOODS

Vores mission er, at inspirere til en grønnere livsstil. Mad skal være smagsrigt, farverigt, indbydende, tilfredstillende og mættende. Det handler om kulinariske oplevelser og at få nogle gode retter og vaner inkorporeret i hverdagen. På vores retreats og kurser serverer vi  og underviser i velsmagende plantebaserede og vegetariske/veganske retter og vi vil løbende tilbyde madlavningskurser, der giver inspiration til nye retter med næring, nydelse og velsmag.

KROP & SJÆL

Her handler det ikke om skrappe kure og quickfixes.

My Era består af en gruppe kvinder med en fælles passion for “mig tid” – my era arbejder ud fra filosofien om at yoga, meditation, superfoods og leg (eks. paddleboarding) er for alle og kan gavne alle, uanset forudsætninger, alder og køn. “Din æra” er din tid til at fordybe dig i aktiviteter, der giver glæde og overskud til dit private og professionelle liv. 

MY ERA ER DIN ÆRA

Det er er alt dette og meget mere my era handler om.

Her er der “projekt-fri zone”, med nydelse i fokus – uanset om du vil udvide din horisont i forhold til madlavning, begynde på yoga eller meditation eller møde spændende mennesker på vores events og rejser.

MØD TEAMET

Line Pihl

Line Pihl

Ejer

Organiserer retreats. Underviser i vegansk madlavning & Stand Up Paddleboarding.

Ditte Villum

Ditte Villum

Sauna Gus Mester & Marketing Koordinator

Afholder saunagus og wellness events

Marijke Reed

Marijke Reed

Partner

Yogaunderviser, paddleboard instruktør, ayurveda massage og reiki healing.

BERING REJSER

BERING REJSER

Samarbejdspartner / Rejsegarantifonden

Rejsegaranti og udbyder af vores rejser.

Sophie Teilmann

Sophie Teilmann

Yogalærer og madpassionist

Underviser i vegansk madlavning og yoga.