,

Sprøde pandekager med bananer og valnødder


 

Pandekager med bananer og valnødder
Forb. tid
10 mins
Tilb. tid
15 mins
Samlet tid
25 mins
 

Disse veganske pandekager er ikke kun super lækre i smag, men også i konsistens. De er sprøde og luftige og så overrasker de knasende valnødder meget positivt! 

Ret: Dessert, Morgenmad, Snack
Køkken: Amerikansk, Fransk, Italiensk
Antal: 4
Kalorier: 550 kcal
Forfatter: Line Dalbøl
Ingredienser
  • 1 1/2 kop Plantemælk f.eks. havre eller sojamælk
  • 2 spsk Æblecider eddike
  • 1 spsk Rapsolie
  • 1 Kop Hvedemel eller fuldkornshvedemel
  • 1 1/2 tsk Bagepulver
  • 1 tsk Vaniliepulver eller 1 vaniljestang
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk Muskatnød
  • 1 tsk Kardemomme
  • 3 stk Bananer medium størrelse
  • 1/2 Kop Valnødder
  • 1 alm Citron (citronskal)
Sådan gør du
  1. Mix eddike, olie og sojamælk sammen (buttermilk) og sæt til side i 5 min. 

    Mix i en anden skål de tørre ingredienser sammen og sæt til side.

    Mos 3 bananer med en gaffel og bland i eddike/mælk blandingen.

    Riv fint skallen fra én citron og bland i. 

    Hæld de tørre ingredienser over i de våde og mix.

    Fold groft hakkede valnødder i dejen. 

    Varm en pande med raps eller kokosolie op til medium varme og steg pandekagerne til der kommer bobler frem, vend og steg til de er sprøde og brune på begge sider. 

    Server med massere frisk frugt og sirup! 🙂







0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *